AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

AENOR, en el Directori d'empresa compromesa amb la igualtat

2015-07-28

El Programa Unitat de Gènere de Gijón organitza el pròxim 12 d'agost una jornada per presentar el Directori 2015 d'empreses de Gijón compromeses amb la igualtat.

Es tracta de la presentació de la V edició del Directori, resultat d'un estudi que es fa anualment, en què participen empreses i entitats de diferents sectors i mides que exerceixen la seva activitat al municipi de Gijón i que coneixen els avantatges i beneficis d'incorporar el model d'igualtat en la seva gestió.

AENOR forma part de les organitzacions reconegudes en el Directori 2015. L'entitat és àmpliament reconeguda i valorada per valors com el rigor, la independència i l'alta competència tècnica. Entre altres mesures, AENOR disposa del Pla d'igualtat, que té com a principis rectors la igualtat del tracte entre homes i dones, la no-discriminació per raó de gènere i la prohibició de l'assetjament i la violència a la feina.

El que es pretén amb aquesta jornada és compartir les bones pràctiques de les 64 empreses i entitats de Gijón compromeses amb la igualtat i així reconèixer la seva tasca i difondre el seu treball i compromís. En acabar l'acte es lliurarà un diploma en reconeixement a la feina feta.

Programa adjunt.

Dades d'interès:
Dimecres 12 d'agost. 12.00 h
Palacio de Congresos del Recinto Ferial "Luis Adaro" (sala anfiteatro)
Paseo del Doctor Fleming, 481
Gijón

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web