AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Saló de Recuperació i Reciclatge (SRR)

2016-06-01

El proper 16 de juny tindrà lloc a Madrid la jornada "Economia circular. Un marc per a l'eficiència en els processos industrials i la comunicació a la societat dels èxits obtinguts", en el marc del Saló de la Recuperació i Reciclatge, (SRR), que se celebra del 15 al 17 de juny a IFEMA.

José Magro, gerent de Medi Ambient d'AENOR, explicarà els beneficis dels diferents certificats relacionats amb l'economia circular.

Entre altres, el certificat AENOR de "Residu Zero", el qual reconeix aquelles organitzacions que eviten que les diferents fraccions de residus que generen acabin en un abocador mitjançant la reutilització, el reciclatge o la valoració dels seus residus perquè es reintegrin en el sistema com a nous recursos o matèries primeres. O el certificat AENOR de "Fi de Condició de Residu", el qual acredita que les organitzacions han fet les operacions necessàries per convertir els residus en matèria primera vàlida per a altres processos i, així, eliminar la possibilitat que aquestes matèries acabin a l'abocador. Així mateix, el certificat d'Ecodisseny d'AENOR demostra que l'organització ha adoptat un sistema de gestió per identificar, controlar i millorar de manera contínua els aspectes ambientals dels seus productes i/o serveis facilitant informació als seus clients sobre els productes que han incorporat millores ambientals a través del disseny.

Més informació en el document adjunt.

Programa del Saló de Recuperació i Reciclatge adjunt.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web