AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

La Fundació l’Acadèmia rep el Segell EFQM 400+

2016-06-02

La Fundació l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears ha rebut recentment el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 400+, atorgat per AENOR i el Club Excel·lència en Gestió (CEG).

El president de la Fundació l’Acadèmia, Àlvar Net, ha rebut del president d'AENOR, Carlos Esteban, i del director del Club Excel·lència en Gestió (CEG) a Catalunya, Miquel Romero, el segell que acredita els avenços d'aquesta entitat en el seu model de gestió (lideratge, persones, estratègia, recursos i processos).

La Fundació l’Acadèmia, dedicada a promoure la formació continuada dels professionals de la salut, ha obtingut aquest segell després de superar, amb èxit, un rigorós procés d'avaluació extern per part d'AENOR i el CEG. L'informe d'avaluació esmenta com a punts forts, entre altres, la cartera de serveis innovadora i els resultats obtinguts per la Fundació l’Acadèmia, cosa que converteix aquesta entitat, fundada el 1872, en un referent en la prestació de serveis del seu àmbit d'actuació.

El model d'Excel·lència Europea EFQM distingeix aquelles organitzacions que segueixen una estratègia de gestió orientada cap a l'excel·lència i han aconseguit assolir els objectius marcats.

AENOR, per concessió del CEG, ha emès més de 600 segells d'excel·lència en els seus diferents nivells (200+, 300+, 400+ i 500+), a organitzacions de diferents mides i sectors.

Més informació a la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web