AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Conveni de col·laboració FELIB i AENOR

2016-06-03

La Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) i AENOR han signat un conveni per al desenvolupament i la promoció de la cultura de la qualitat entre les entitats locals de les Illes Balears. L'acord ha estat subscrit entre el president de FELIB, Joan Carles Verd, i la directora d'AENOR a les Illes Balears, Soledad Seisdedos, en representació del director general d'AENOR, Avelino Brito, en el marc d'una recent jornada en la qual també s'ha presentat la norma espanyola UNE 93200 de Cartes de Serveis.

Mitjançant aquest acord, les entitats de la Federació tindran accés en condicions avantatjoses a les normes tècniques, activitats de formació i el programari per als sistemes de gestió CERTOOL. Així mateix, ambdues entitats organitzaran jornades d'interès comú.

A més, l'auditora en cap d'AENOR a la Delegació de les Balears, Diana Ramón, ha presentat la certificació de la Carta de Serveis de conformitat amb la norma espanyola UNE 93200, que acredita el compromís de les Administracions públiques i les empreses per complir els paràmetres recollits a les seves cartes de serveis.

Aquesta norma estableix els requisits mínims de contingut, procés d'elaboració, seguiment i revisió de les cartes de serveis, i s'ha convertit en una de les eines més utilitzades, tant per les Administracions públiques com per les empreses, per comunicar als usuaris els serveis que presten i els compromisos que assumeixen en aquestes cartes de serveis, de manera que s'ha convertit en una iniciativa fonamental per a la modernització de la gestió de les institucions.

A la imatge, Soledad Seisdedos, directora d'AENOR a les Illes Balears, amb Joan Carles Verd, president de FELIB.

Més informació a la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web