AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

5 de juny: Dia Mundial del Medi Ambient

2016-06-05

El 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, en què es pretén sensibilitzar la població mundial respecte de la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible.

Amb aquest motiu AENOR organitza el 7 de juny a Palma de Mallorca la jornada "Residu Zero. Nou repte ambiental per a les organitzacions en el marc d'Economia Circular de la UE".

Una trobada que tractarà, entre altres assumptes, sobre les noves tendències que la Unió Europea ha començat a desenvolupar relatives a l'"economia circular": per exemple, sobre com les organitzacions poden mantenir l'ús productiu dels materials durant més temps, reutilitzar-los i millorar la seva eficiència.

AENOR és una entitat de referència a escala mundial en les certificacions de gestió ambiental. Disposa d'un ampli catàleg de certificats, validacions i verificacions ambientals que permeten a una organització acreditar el seu compromís amb el medi ambient, tot minimitzant els impactes i afavorint la millor gestió dels recursos.

Relacionats amb l'Economia Circular, AENOR també disposa de diversos certificats; entre altres, el certificat AENOR de "Residu Zero", el qual reconeix aquelles organitzacions que eviten que les diferents fraccions de residus que generen tinguin com a destí acabar en un abocador, reutilitzant, reciclant o valoritzant els seus residus perquè es reintegrin en el sistema com a nous recursos o primeres matèries.

Programa de la jornada adjunt.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web