AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Seminaris a la Xina organitzats per AENOR

2016-06-08

Recentment ha tingut lloc a la República Popular de la Xina i a la República de la Xina (Taiwan) els seminaris impartits per AENOR, en col·laboració amb la China Certification & Acreditation Association, sobre "gestió de l'R+D+I". Els seminaris, en què han participat al voltant de 50 professionals a Taoyuan i uns 25 a Pequín, tenien per objectiu informar sobre les activitats de l'R+D+I que fa AENOR.

Els participants d'ambdós seminaris procedents d'universitats i organitzacions de l'àmbit públic i privat de l'àrea de la ciència i la tecnologia han conegut de primera mà les Normes UNE 166002 de Sistema de Gestió de l'R+D+I, UNE 166001 de projectes, UNE 166006 de Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva o UNE 166008 de Transferència de Tecnologia.

La certificació d'activitats de l'R+D+I que fa AENOR permet sistematitzar les activitats d'investigació, desenvolupament i innovació, beneficiar-se d'importants deduccions fiscals, reduir la incertesa i augmentar l'eficiència en la gestió.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web