AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Assemblea General CEN/CENELEC

2016-06-09

L'Assemblea General de CEN/CENELEC, que ha tingut lloc recentment a Skopje, República de Macedònia, ha reunit els organismes nacionals de normalització de 33 països europeus, amb els seus homòlegs de països veïns amb els quals hi ha acords d'harmonització tècnica. L'Assemblea General constitueix una oportunitat per continuar desenvolupant normes que facilitin l'accés al mercat únic i als països veïns de la Unió Europea.

La delegació espanyola ha estat encapçalada pel director general d'AENOR, Avelino Brito.

Així mateix, l'Assemblea General ha subscrit l'acord assolit amb la indústria europea, la Comissió Europea i altres grups d'interès, i que amb la denominació “Iniciativa Conjunta per la Normalització” s'implementarà dilluns 13 de juny a Àmsterdam amb la presència de la comissària Bienkowska i el primer ministre holandès, en representació del Consell Europeu. Aquesta iniciativa per la normalització representa un suport fonamental al paper que juga la normalització per obrir mercats en la indústria europea i aportar confiança a les autoritats públiques i els consumidors en general.

AENOR, que forma part del Consell d'Administració de CENELEC, ha estat reelegit com a membre del mateix Consell de CEN a fi de defensar els interessos de la indústria espanyola en l'àmbit europeu. El representant espanyol és el director de Normalització d'AENOR, Javier García.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web