AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Conveni MAGRAMA i AENOR

2016-06-14

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) i AENOR han signat un conveni per al desenvolupament de normes UNE, les quals podran servir d'orientació al sector pesquer i aqüícola espanyol en matèries relacionades amb la comercialització pesquera, la traçabilitat o la seguretat alimentària.

Amb aquest conveni, fruit d'anys de col·laboració i d'accions conjuntes, també es pretén promoure la participació dels experts espanyols i defensar els interessos del sector pesquer espanyol en els fòrums internacionals i europeus de normalització, en què s'elaboren normes clau per a la competitivitat de les organitzacions.

Amb la signatura d'aquest conveni, el Ministeri reafirma el seu compromís ineludible amb el sector pesquer espanyol en el desenvolupament d'accions que redundin en una millora de la qualitat dels productes de la pesca, així com de la seva comercialització.

En la imatge, a l'esquerra, el director general d'Ordenació Pesquera del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient Carlos Larrañaga i el director general d'AENOR Avelino Brito.

Més informació a la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web