AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Qualitat en 14 instituts d'educació secundària d'Extremadura

2016-06-14

AENOR acaba de fer entrega del certificat del sistema de gestió de la qualitat, segons la norma UNE-EN ISO 9001 a 14 instituts d'educació secundària (IES) d'Extremadura.

En concret, han rebut el certificat els centres següents: IES Castelar (Badajoz), IES Reino Aftasí (Badajoz), IES San Fernando (Badajoz), IES San José (Badajoz), IES Fuente Roniel (Fuente de Maestre), IES Eugenio Frutos (Guareña), IES Emerita Augusta (Mèrida), IES Sáenz de Buruaga (Mèrida), IES Augustóbriga (Navalmoral de la Mata), IES Valle Del Jerte (Plasencia), IES Extremadura (Montijo), Bachiller Diego Sánchez (Talavera la Real), IES Eugenio Hermoso (Fregenal de la Sierra) i l'IES Miguel Durán (Azuaga).

Del total de centres educatius, 11 han rebut el certificat per primer cop, mentre que tres l'han renovat, atès que ja l'havien aconseguit amb anterioritat (Extremadura, Eugenio Hermoso i Miguel Durán). Aquest projecte s'emmarca dins del programa Calidex de la Junta d'Extremadura, que té com a objectiu implantar sistemes de gestió de la qualitat en aquest tipus de centres educatius extremenys.

A l'acte d'entrega de certificats van participar el director general de formació professional i universitària de la Junta d'Extremadura, Juan José Maldonado. i la directora d'AENOR a Extremadura, Mónica Barroso.

Fotografia de grup.

Més informació a la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web