AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Anàlisi per prevenir el frau alimentari

2016-07-22

Ja està disponible l'últim número de la revista gratuïta AENOR.

Prevenir el frau alimentari: el frau es produeix quan hi ha intenció d'enganyar el consumidor, encara que la seva salut no es posi en perill. Conegueu els tipus més freqüents de frau i la tasca d'AENOR Laboratori per detectar-los.

Més seguretat dels menors a Internet : el 60% dels menors d'entre 9 i 16 anys es connecten a Internet cada dia. La UNE-CEN/TS 16080 permet avaluar i comparar els filtres de contingut d'Internet, més coneguts com a solucions de control parental.

La Comissió Europea impulsa que la normalització jugui un paper fonamental en el mercat únic. La iniciativa conjunta per la normalització ha estat recentment recolzada per la indústria europea, pimes, governs dels estats de la UE i organismes de normalització europeus.

Cap a un marc europeu dels professionals de les TIC: la norma europea EN 16234-1 estableix 40 competències professionals requerides en el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Així, facilita la mobilitat i processos de selecció d'aquests professionals dins de la UE.

AENOR presenta per primera vegada el seu informe de progrés amb les mesures adoptades per complir amb els 10 principis del Pacte Mundial, al qual està adherit. Drets humans, normes laborals, medi ambient i anticorrupció són alguns dels àmbits en què ha treballat l'entitat.

AENOR ha emès els primers certificats de conformitat per a equips de protecció contra incendis de la Directiva d'equips marins.

Casos pràctics: Lidl España i centre d'innovació i tecnologia INESCOP.

Normes a la nostra vida: dieta mediterrània

Normalització en acció: béns d'equipament industrials i equips de pressió


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web