AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

El CESVIMAP rep l'ISO 39001

2016-07-23

El Centre d'experimentació i seguretat viària de MAPFRE (CESVIMAP), ha rebut per part d'AENOR la certificació del sistema de gestió de seguretat viària, de conformitat amb la norma internacional ISO 39001. El director general del CESVIMAP Ignacio Juárez, ha rebut aquest certificat per part del director de certificació d'AENOR Manuel Romero.

Aquesta certificació forma part del compromís del CESVIMAP per reduir els riscos derivats dels accidents de trànsit en la jornada laboral. El seu àmbit s'enfoca a treballadors, clients i proveïdors; en definitiva, a tots aquells que interactuen amb el Centre d'experimentació i seguretat viària de MAPFRE i les activitats dels quals trànsit de vehicles o de persones. El certificat que ha obtingut el CESVIMAP garanteix que el centre compleix amb els requisits de la norma ISO 39001 d'implantació i desenvolupament d'un sistema de gestió de la seguretat viària.

La norma ISO 39001, de sistemes de gestió de la seguretat viària, RTS (Road Traffic Safety), d'aplicació per a entitats públiques i privades que interactuen amb el sistema vial, és una eina que permet ajudar les organitzacions a reduir i, en darrera instància, eliminar, la incidència i risc de les conseqüències derivades dels accidents de trànsit.

A la imatge, a l'esquerra, el director general de CESVIMAP Ignacio Juárez, i el director de certificació d'AENOR Manuel Romero.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web