AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

ServiHabitat obté el segell IURISCERT

2016-12-28

ServiHabitat ha rebut el segell IURISCERT d'AENOR, que es basa en l'especificació tècnica del sistema de gestió per a la prevenció de delictes a les organitzacions d'AENOR. La certificació estableix els requisits per definir, implantar, mantenir i millorar un sistema de gestió per prevenir delictes a les empreses.

El model dóna resposta al que estableix la Llei orgànica 1/2015 de reforma del Codi penal, que estableix que les organitzacions que hagin implantat models de prevenció de delictes i compleixin una sèrie de requisits poden arribar a ser eximides de responsabilitat penal. En aquesta línia abunda una recent circular de la Fiscalia General de l'Estat.

AENOR ha atorgat nou certificats IURISCERT a empreses de diversos sectors, entre els quals es troben el de les mútues, el bancari, el de les telecomunicacions, el del transport, el de la construcció i el dels serveis immobiliaris.

ServiHabitat és proveïdor de referència en la prestació de serveis per a la gestió integral de carteres de crèdit hipotecari i promotor, així com d'actius immobiliaris. Té una plataforma tecnològica pròpia que proporciona a l'empresa una metodologia que cobreix totes les exigències en el cicle de gestió d'actius financers i immobiliaris.

A la imatge, d'esquerra a dreta: Julián Cabanillas, conseller delegat de ServiHabitat; Eva Subirá, directora d'AENOR a Catalunya; i Carlos Lainez, director de Risc, Compliment i Qualitat de ServiHabitat.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web