AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Banco Santander, reconegut per gestió ambiental

2017-03-21

Banco Santander ha obtingut el certificat de gestió ambiental d'AENOR segons la norma UNE-EN ISO 14001:2015, per a la gestió del manteniment d'edificis d'oficines i serveis generals del Complex Gran Vía Santander.

Aquesta certificació reforça el compromís del Grupo Santander amb el medi ambient i se suma a altres reconeixements, com el que té tot el Complex de la Ciutat Financera del Santander a Boadilla del Monte des de l'any 2005, de conformitat amb la mateixa norma.

Aquest certificat acredita que el Banco Santander compleix els requisits que estableix la norma internacional ISO 14001 i que ha implantat un sistema de gestió ambiental que ajuda a prevenir els impactes ambientals, utilitzant els mitjans necessaris per evitar-los, reduir-los o controlar-los i apostant per la millora contínua.

La ISO 14001 és l'eina de gestió ambiental més estesa al món amb prop de 320.000 organitzacions certificades de conformitat amb aquesta norma. Té nombrosos avantatges, tot i que es poden resumir en tres: transmet compromís de manera directa i creïble; s'obtenen beneficis econòmics per l'optimització del consum d'energia, primeres matèries, aigua i per la millora dels processos, i redueix riscos legals.

Espanya és el cinquè país del món i el tercer d'Europa per nombre de certificats ISO 14001, amb més de 13.000 reconeixements segons l'últim informe d'ISO.

Banco Santander és un banc comercial amb seu a Espanya i quotes de mercat rellevants en deu mercats clau d'Europa i Amèrica. A més, és un dels bancs més grans del món per capitalització borsària.

A la imatge, d'esquerra a dreta: Jesús Fernández, director d'Immobles i Serveis Generals de Santander España; Gonzalo Piédrola, director d'Operacions de Certificació d'AENOR, i Carlos González, director de Costos i Immobles de Santander España.

Més informació a la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web