AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

UNE, en l'OMC amb la Missió Permanent d'Espanya

2017-03-21

Recentment ha tingut lloc la conferència sobre normes tècniques per al sector dels serveis. L'esdeveniment va ser organitzat per la Missió Permanent d'Austràlia davant l'Organització Mundial del Comerç (OMC).

En el marc de la conferència, representants de l'Organització Internacional de Normalització (ISO) i dels seus membres, entre els quals l'Associació Espanyola de Normalització, UNE, van exposar el paper que les normes tècniques poden exercir en suport al comerç global dels serveis. Aquesta presentació es va fer als estats membres del Grup de Treball sobre la Reglamentació Nacional (WPDR) del Consell del Comerç de Serveis.

Coincidint amb aquesta sessió, es va fer una trobada entre representants de la Missió Permanent d'Espanya i d'UNE.

S'hi van tractar assumptes relatius al paper de la normalització com a eina que contribueix a l'eliminació de les barreres tècniques al comerç, com facilita l'harmonització normativa entre països i les estratègies d'exportació i internacionalització a les organitzacions espanyoles.

A la imatge, d'esquerra a dreta: Javier García, director de Normalització d'UNE; Alberto Sanz, representant permanent adjunt per a Assumptes Comercials i cap de l'Oficina Econòmica i Comercial, Avelino Brito, director general d'UNE; i Fernando Varela, conseller econòmic i comercial.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web