AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Què es normalitzarà el 2017?

2017-03-23

Ja està disponible l'últim número de la Revista AENOR.

*Què es normalitzarà el 2017? Amb vídeo!: UNE ha publicat el seu pla de treball per al 2017. Internacionalització, innovació, transformació digital i responsabilitat social són àrees que registraran novetats normatives aquest any.

*Big Data: nova forma de fer negocis: Les normes contribueixen a fer que el Big Data tingui una nomenclatura de referència i garanteixi la correcta aplicació de processos i eines en el tractament dels grans volums de dades disponibles.

Innovació en el Sistema Nacional de Salut: La Plataforma ITEMAS es recolza en la certificació AENOR segons l'UNE 166002 per fomentar, detectar i canalitzar la innovació com a eina de sostenibilitat.

*Primera norma UNE per a instal·lació de rajoles ceràmiques: Es tracta de la UNE 138002 i pretén ser una referència en els projectes d'edificació.

*Normalització en acció – Construcció i reparació naval: El CTN 27 ha elaborat més de 80 normes UNE que donen resposta a necessitats de les drassanes espanyoles. Són les úniques normes UNE publicades a versió espanyol-anglès.

*Normes en la nostra vida – Turisme industrial: Es basa en l'experiència de la visita a patrimoni històric o processos productius en actiu com fàbriques, cellers, mines o parcs científics. La UNE-ISO 13810 estableix requisits per a proveïdors d'aquests serveis.

Accediu a les normes ASTM: AENOR acosta a les empreses de parla hispana el coneixement que aporten les normes d'ASTM International.

ISOfocus – Normalització per al futur dels aeroports: La normalització internacional treballa per millorar la infraestructura aeroportuària i donar resposta als nous reptes del sector.

*Continguts facilitats per l'Associació Espanyola de Normalització, UNE


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web