AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

L'Autoritat Portuària de Bilbao, empresa saludable

2017-04-12

L'Autoritat Portuària de Bilbao ha obtingut el certificat d'empresa saludable que concedeix AENOR, que acredita que ha implantat un sistema de gestió que promou i protegeix la salut, el benestar i la seguretat dels treballadors, així com la sostenibilitat de l'ambient de treball.

El treball que ha portat a l'Autoritat Portuària a aconseguir el certificat d'AENOR es va iniciar el 2014 amb la posada en marxa del programa Portu Osasuntsua-Port Saludable, que té com a objectiu aconseguir un espai laboral que protegeixi, promogui i doni suport al complet benestar físic, mental, social i cultural dels treballadors.

El projecte compta amb la total implicació de les persones que componen l'Autoritat Portuària i està basat en l'estreta col·laboració entre els departaments de Prevenció i Recursos Humans.

El segell d'empresa saludable està basat en criteris reconeguts internacionalment, així com en la metodologia de millora contínua coneguda com planificar-fer-verificar-actuar (PFVA). Aquesta metodologia estableix que una empresa saludable és una empresa en què “els treballadors i la direcció col·laboren en l'aplicació d'un procés de millora contínua per protegir i promoure la salut, la seguretat i el benestar de tots els treballadors i la sostenibilitat del lloc de treball”.

Des que AENOR va concedir els primers certificats d'empresa saludable el 2013, ja són 45 les organitzacions de diverses mides i sectors d'activitat que han obtingut aquest reconeixement.

A la imatge: Luz Emparanza, directora d'AENOR al País Basc; i Asier Atutxa, president de l'AP de Bilbao.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web