AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Organisme pagador d'Extremadura

2017-04-17

L'organisme pagador d'Extremadura, que pertany a la Conselleria de Medi Ambient i Rural, Polítiques Agràries i Territori de la Junta d'Extremadura, ha rebut el certificat segons la norma UNE-ISO/IEC 27001:2014 que atorga AENOR per al seu sistema de gestió de seguretat de la informació.

La certificació del sistema de gestió de seguretat de la informació d'AENOR contribueix a fomentar les activitats de protecció de la informació en les organitzacions, cosa que en millora la imatge i genera confiança davant de tercers. A més, el segell té reconeixement internacional a través d'IQNet, la xarxa d'entitats de certificació més important del món, el membre espanyol de la qual és AENOR.

El reconeixement d'AENOR garanteix la màxima qualitat i seguretat dels sistemes de la informació, que donen suport a tota l'empresa, i dels seus processos informàtics davant de possibles riscos.

A més, acredita que s'ha implantat un conjunt de controls adequats per assegurar la confidencialitat, integritat i disponibilitat dels seus sistemes d'informació, així com per identificar, prevenir, eliminar o reduir eficaçment riscos o amenaces.

Espanya es troba entre els deu països del món amb un nombre de certificats més elevat de Seguretat de la Informació, segons l'últim informe de l'Organització Internacional de Normalització (ISO).

A la fotografia: Javier Gaspar, secretari general de la Conselleria de Medi Ambient d'Extremadura; i Mónica Barroso, directora d'AENOR a Extremadura.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web