AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Taller “La nova ISO 20000”

2017-04-19

Amb l'objectiu que les organitzacions es puguin avançar als canvis derivats de la revisió de la norma ISO 20000-1 Gestió del servei de TI, l'Associació Espanyola de Normalització, UNE, juntament amb itSMF Espanya, ha organitzat el taller "La nova ISO 20000". S'hi presentarà la reorientació i el detall de les modificacions més importants de la norma, i com la seva implantació afectarà les organitzacions.

El taller està orientat tant a professionals com a organitzacions certificades o amb l'interès d'implantar aquesta norma; consultors, auditors i formadors en ISO 20000 i de gestió dels serveis; administracions públiques; entitats col·laboradores; empreses de consultoria; responsables de gestió dels serveis, de processos, i dels sistemes de gestió.

L'esdeveniment es farà el dimarts 9 de maig, de 08.00 a 18.30 a la seu de l'Associació Espanyola de Normalització, UNE (carrer Génova, 6, Madrid). La inscripció ja està oberta per als interessats. Els membres d'UNE disposen d'un descompte per assistir al taller; per obtenir-lo han d'escriure al correu gestion_normalizacion@une.org.

Els assistents tindran l'oportunitat de debatre i participar activament en el procés de revisió del document, la publicació del qual per part de l'ISO s'espera per a 2018.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web