AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

L'ISO 37001, en espanyol

2017-04-20

La Norma ISO 37001 Anti-bribery management systems -- Requirements with guidance for use, publicada l'octubre de 2016, ja compta amb la versió en espanyol.

La Norma UNE-ISO 37001 Sistemes de gestió antisuborn. Requisits amb orientació per al seu ús ara adopta la traducció oficial a l'espanyol de l'ISO 37001, que ha estat recentment aprovada pel grup de traducció d'ISO creat a l'efecte, cercant garantir una mateixa interpretació del document entre els diferents països. La norma es pot adquirir al lloc web d'AENOR.

Aquest document estableix els requisits per a un sistema de gestió que ajudi a prevenir i combatre en les organitzacions un dels mecanismes de corrupció més habituals en el pla dels negocis: el suborn.

Els requisits inclosos en la norma s'apliquen a tota organització, de qualsevol mida, sector i naturalesa. Aquest sistema de gestió és fàcilment integrable amb altres, com qualitat, atès que la norma inclou l'estructura comuna de les normes d'ISO de sistemes de gestió; i introdueix un sistema avaluable per tercers independents.

Amb la seva implantació, les organitzacions podran mostrar el seu compromís per lluitar contra el suborn i crear una cultura d'integritat i transparència. D'aquesta manera milloren la seva reputació i aporten elements objectius davant els diferents estaments públics i privats.

La societat també es beneficia d'aquesta eina que ajuda a lluitar contra els efectes d'una activitat delictiva que distorsiona la competència, augmenta el cost dels productes i serveis i interfereix en un funcionament eficient dels mercats.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web