AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Revista AENOR: Nou reglament d'equips de protecció contra incendis

2017-07-21

Ja està disponible l'últim número de la Revista AENOR.

Nou reglament d'equips de protecció contra incendis. Amb vídeo!: Esmenta més de 140 normes UNE per establir requisits de qualitat i seguretat en els equips, sistemes i components de les instal·lacions. Les empreses instal·ladores i mantenidores hauran de tenir sistemes de gestió de la qualitat certificats.

Destinacions turístiques intel·ligents, implantació de l'UNE 178501: El president de SEGITTUR explica les mesures que han adoptat a Benidorm, la Vall d’Aran, Sanxenxo i Jaca per ser destinacions turístiques intel·ligents.

*Relacions col·laboratives i govern corporatiu: Coneixeu els treballs que s'estan desenvolupant a l'ISO per oferir eines eficaces que ajudin en aquests camps.

Entrevista - Vicente Berbegal, millor empresari europeu 2017: L'empresari alacantí és president i fundador d'Actiu, referent en el sector del moble d'oficina. Aquí explica com els sistemes de gestió ajuden a assolir objectius de negoci.

Casos pràctics - Autoritat Portuària de Bilbao: El seu projecte Portu Osasuntsua-Port Saludable té com a objectiu aconseguir un espai laboral que protegeixi, promogui i doni suport al benestar físic, mental, social i cultural de les persones que n'integren la plantilla.

* Normalització en acció - Seguretat elèctrica: El CTN 204 ha elaborat més de 70 normes sobre les eines, equips i dispositius que es fan servir en els treballs en tensió.

ISOfocus - El futur de l'agricultura: Les normes tècniques internacionals donen suport als avenços tecnològics que determinaran el futur de l'agricultura.

* Normes a la nostra vida - Càmpings: Diverses normes UNE acompanyaran els que escullin els càmpings com a destinació de les seves vacances.

* Continguts facilitats per UNE.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web