AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Normes UNE-EN ISO 6887, normes saludables

Les intoxicacions alimentàries es poden evitar amb el degut control dels aliments destinats al consum humà i animal. Per fer-ho, les anàlisis i estudis microbiològics d'aquests són bàsics a l'hora de garantir un mínim de seguretat en el seu consum.

Les normes UNE-EN ISO 6887 especifiquen les regles per a la preparació de diversos productes alimentaris: carn congelada, crua, picada, menjars precuinats, peix i marisc cru, elaborats, cuits o congelats, lactis...

Amplia la teva visió global de la normativa enfocada a la microbiologia dels aliments per a consum humà i animal, fent clic en aquest enllaç que porta a totes les seves normes.

Per a més informació, fes clic en el vídeo temàtic següent.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web