AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

La Casa de Moneda i el Banc Central de Xile, certificats

2017-09-04

La Casa de Moneda de Xile i el Banc Central de Xile han rebut el certificat de Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació; Així mateix, la Casa ha rebut el segell d'Igualtat de Gènere i Conciliació de la Vida Laboral, Familiar i Personal; i el Banc, el certificat de Sistema de Gestió de la Continuïtat del Negoci, respectivament.

El segell de Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació es basa en la norma ISO 27001. S'hi estableixen els requisits per a l'establiment, la implementació, el manteniment i la millora contínua d'un sistema de gestió de la seguretat de la informació; a més dels requisits per al tractament dels riscos de seguretat, segons les necessitats de cada organització.

El segell d'Igualtat de Gènere i Conciliació de la Vida Laboral, Familiar i Personal té la seva base en la norma tècnica xilena NCh 3262. Aquesta inclou principis fonamentals com la igualtat de drets, d'oportunitats, la promoció de la igualtat de gènere; o el canvi de sistemes organitzacionals, culturals i de valors.

Per part seva, el certificat de Sistema de Gestió de la Continuïtat del Negoci es basa en la norma internacional ISO 22301. Aquesta permet a les organitzacions tenir la capacitat de resistir els efectes d'un incident; prevenir els possibles escenaris originats per una situació de crisi; així com disposar d'una metodologia estructurada per reprendre les seves activitats després d'una interrupció.

A la fotografia de l'entrega a la Casa de Moneda de Xile, sostenen els certificats Maura Sánchez, cap de projectes de seguretat i risc i líder d'igualtat de gènere i conciliació de la vida laboral, familiar i personal de la Casa de Moneda; i Juan Ramírez, gerent de seguretat integral de la Casa de Moneda; al costat de José Aguirre, gerent general de la Casa de Moneda; i Rafael García Meiro, director general d'AENOR.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web