AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Grup Hospiten rep EFQM 500+

2017-09-07

El Grup Hospiten ha rebut el certificat corresponent al Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+. Així, el Grup es converteix en una de les organitzacions que formen part de les 87 entitats espanyoles que actualment tenen aquest segell.

Aquest reconeixement se suma als 24 certificats d'AENOR (13 del Sistema de Gestió de la Qualitat de conformitat amb la Norma UNE-EN ISO 9001 i 11 del Sistema de Gestió Ambiental segons la Norma UNE-EN ISO 14001) que actualment té el Grup Hospiten per a diferents hospitals en diversos països.

El segell l'ha concedit el Club Excel·lència en Gestió, un cop superada amb èxit una avaluació externa feta juntament amb AENOR.

L'EFQM 500+ és el màxim nivell de reconeixement que atorga el Club Excel·lència en Gestió. Distingeix les organitzacions que segueixen una estratègia orientada cap a l'excel·lència i han aconseguit assolir els seus objectius.

Entre altres punts, l'avaluació destaca que Hospiten lidera en l'àmbit internacional una expansió del Grup, en què “ha aconseguit transmetre la seva cultura corporativa a cadascun dels seus centres; a més, l'expansió de la xarxa d'hospitals es fa amb criteris d'edificació sostenible i optimització de consum”.

El Grup Hospiten és una xarxa sanitària internacional que té dinou centres medicohospitalaris privats a Espanya, República Dominicana, Mèxic i Jamaica, i més de cent centres mèdics ambulatoris, propis i associats amb la marca pròpia Clinic Assist. Anualment atén més d'un milió de pacients d'arreu del món, i té una plantilla de més de 4.000 persones.

A la foto (d'esq. a dreta): Luis Muñoz, gerent de Prestacions d'Hospiten; Pedro Luis Cobiella, director general d'Hospiten; Rafael García Meiro, director general d'AENOR; Juan José Hernández, conseller delegat d'Hospiten; Ignacio Babé, secretari general del Club Excel·lència en Gestió; i Rafael Navarro, director d'Operacions d'Hospiten.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web