AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

L'ISO 9001:2015, més oportunitats per a les pimes

2017-10-23

Ja està disponible l'últim número de la Revista AENOR.

L'ISO 9001, impuls per a les pimes: coneixeu quins requisits de la versió de 2015 de l'ISO 9001 van enfocats a ajudar les pimes a créixer, millorar i augmentar-ne la competitivitat.

*L'ISO/TC 228 de turisme, una història d'èxit: el comitè, que coordina UNE amb l'organisme de normalització de Tunísia, acaba de rebre l'"Oscar" de la normalització per la seva excel·lència tècnica.

Nova certificació de sistemes de diligència deguda: ajuda a assegurar l'origen legal de la fusta que es posa al mercat. Respon als requisits del Reglament europeu 995/2010.

*Les normes fan ciutats més intel·ligents: el lema escollit aquest any per celebrar el Dia Mundial de la Normalització destaca el paper de les normes tècniques en el desplegament de les ciutats intel·ligents, camp en què Espanya és líder mundial.

ISO FOCUS - Per què el futur pertany a les normes: anàlisi sobre el potencial de les normes per al creixement econòmic, entrevista amb Simon Baptist, economista cap de "The Economist", i estudi de l'impacte de les normes de sistemes de gestió en les últimes dècades.

*Normalització en acció - Àrids: de les 80 normes que ha desenvolupat el CTN 146, en destaquen les harmonitzades, que són la base de la Declaració de Prestacions i el Marcatge CE necessari per a la lliure circulació d'àrids naturals, artificials i reciclats a la UE.

*Normes a la nostra vida - Fruiteria: la tardor és una època rica en fruites que aporten energia i vitamines per reforçar el sistema immunològic. En el catàleg de normes UNE es poden trobar diversos documents que fan referència a aquestes fruites.

* Continguts facilitats per UNE.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web