AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Jornada d'estandardització d'Indústria Connectada 4.0

2017-11-10

El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat compta amb la Iniciativa Indústria Connectada 4.0, en què s'estan desenvolupant diverses línies d'activitat destinades a fomentar el coneixement i l'adopció d'aquest nou paradigma de fabricació per part del teixit industrial espanyol, de manera que la indústria espanyola estigui preparada per competir-hi en el futur pròxim.

Entre aquestes línies d'activitat, l'àrea estratègica 4.2 "Marc regulatori i estandardització" reconeix el paper fonamental que tindran les normes per fer-ne el desplegament amb garanties de tota la tecnologia necessària. Per cobrir les necessitats de la indústria espanyola pel que fa a estandardització, s'ha creat el Grup de Treball d'Estandardització dins de la Iniciativa Indústria Connectada 4.0.

Per donar a conèixer l'estat de la matèria de l'estandardització en aquest entorn, la Subdirecció General de Digitalització de la Indústria i Entorns Col·laboratius del Mineco organitza, amb la col·laboració d'UNE, aquesta jornada en què Begoña Cristeto Blasco, secretària general d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, serà l'encarregada de l'obertura de la sessió.

Per part seva, el director de Normalització d'AENOR Javier García explicarà l'activitat d'UNE en el marc de la indústria 4.0.

Cal confirmar l'assistència a sgdig@mineco.es

Aforament limitat.

Programa adjunt.

Documents


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web