AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Taller per a experts sobre la nova norma ISO 20000-1

2017-11-14

Amb l'objectiu que les organitzacions es puguin avançar als canvis derivats de la revisió de la norma ISO 20000-1, l'Associació Espanyola de Normalització-UNE, en qualitat de membre espanyol de l'ISO, juntament amb itSMF Espanya, ha organitzat un taller professional que tindrà lloc el proper 28 de novembre.

En el taller es presentarà la reorientació i el detall de les modificacions més importants de la norma ISO 20000-1, i com n'afectaran la implantació en les organitzacions.

Després de l'èxit de la primera edició del taller celebrat el mes de maig passat, es presenta aquesta segona convocatòria que, a més, incorpora les últimes actualitzacions de la norma. Ara ja en fase DIS subjecta a comentaris públics.

Transformació digital del negoci i de les àrees de TI estan posant de rellevància la importància d'una bona gestió dels serveis. En conseqüència, la gran norma en la gestió dels serveis de TI està en procés de canvi o evolució. L'Organització de Normalització Internacional (ISO/IEC) està preparant una nova versió de la part 1 de la norma ISO/IEC 20000 que portarà canvis i reestructuració importants en els seus continguts.

Més informació al web d'itSMF EspanyaWeb externa, s'obrirà una finestra nova.

Els membres d'UNE tenen codi de descompte per assistir al taller, que poden sol·licitar enviant un correu electrònic a gestion_normalizacion@une.org


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web