AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Normes i certificats per a l'economia circular

2017-11-20

Ja està disponible l'últim número de la Revista AENOR.

Espanya en el "top ten" mundial de certificació: Espanya, entre les deu primeres posicions de l'ISO Survey per nombre de certificats en els seus principals sistemes de gestió.

Espanya davant del repte de l'economia circular. Amb vídeo!: AENOR i UNE s'han adherit al Pacte per a una Economia Circular.

Normes per al model d'economia circular: s'estan desenvolupant normes tècniques per ajudar les organitzacions en el seu procés d'adaptació al model de l'economia circular.

Certificats per a l'economia circular: certificacions en camps com ecodisseny, declaracions ambientals de producte, petjada hídrica o residu zero ja estan donant suport a les empreses que aposten per l'economia circular.

Cada vegada més a prop de la llar intel·ligent: L'ISO, l'IEC, el CENELEC i UNE estan desenvolupant treballs de normalització per fer realitat la llar intel·ligent.

Noves normes d'entrades per a l'agricultura ecològica: UNE 142500 de productes per a la nutrició, esmena o suport i millora dels cultius i sòls; UNE 315500 de productes per a la gestió de plagues i malalties; i UNE 66500 sobre l'avaluació de la conformitat d'aquestes entrades.

Qualitat de dades digitals certificada: nou certificat d'AENOR per reconèixer la qualitat en qüestions com exactitud, consistència o credibilitat.

Polígon empresarial de qualitat: la Coordinadora Espanyola de Polígons Empresarials (CEPE) i AENOR han desenvolupat la Marca Q de polígon empresarial de qualitat.

A més: Casos pràctics - Carta de serveis, ABANCA; Normalització en acció - Serveis funeraris; Normes a la nostra vida - Logística


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web