AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Durango, localitat accessible

2017-12-05

L'Ajuntament de Durango ha rebut, per part d'AENOR, el certificat del sistema de gestió d'accessibilitat universal segons la norma UNE 170001.

Així, AENOR concedeix al consistori de Durango aquest segell per haver adaptat els seus edificis municipals per a persones amb mobilitat reduïda i altres diversitats funcionals, cosa que garanteix la igualtat d'oportunitats d'accedir-hi, utilitzar-los i gaudir-los.

El fòrum d'accessibilitat, promogut per l'Ajuntament de Durango el 2009, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat dels edificis municipals i vies públiques del municipi, i del qual formaven part representants polítics, tècnics municipals i també veïns del municipi de Durango, va proposar com a objectiu dins el pla d'"Agenda 21" 2013-2020 obtenir el segell d'accessibilitat universal per als els edificis municipals de Durango.

L'adopció d'un sistema de gestió de l'Accessibilitat Universal garanteix a totes les persones, amb independència de l'edat o discapacitat, les mateixes possibilitats d'accés a qualsevol part de l'entorn construït, com també l'ús i gaudi dels serveis que s'hi presten amb la màxima autonomia d'utilització possible.

La directora d'AENOR al País Basc Luz Emparanza, ha lliurat el certificat a l'alcaldessa de Durango Aitziber Irigoras.

Fotografia de grup.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web