AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

A la venda la UNE-EN ISO/IEC 17025:2017

La norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017, que substitueix la de 2005, és la més rellevant pel que fa a la competència dels laboratoris d'assaig i calibratge. L'aplicació d'aquesta norma de referència internacional reforça la confiança en la competència dels laboratoris i la validesa dels resultats que ofereixen.

Aquest document és aplicable a totes les empreses que duen a terme activitats de laboratori, independentment de la quantitat de personal, i facilita la cooperació entre laboratoris i altres organismes, a més de l'harmonització de procediments.

La UNE-EN ISO/IEC 17025:2017, Requisits generals per a la competència dels laboratoris d'assaig i calibratge, especifica els requisits generals per a la competència, imparcialitat i funcionament dels laboratoris.

Planificar i implementar accions per abordar riscos i oportunitats, augmentar l'eficàcia del sistema de gestió, aconseguir més bons resultats i prevenir els efectes negatius són claus que aquesta norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2017 ajuda a desenvolupar.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web