AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Certificació de compliment normatiu, seguretat jurídica per a empreses

2017-12-15

Ja està disponible l'últim número de la revista gratuïta AENOR.

Entrevista - Rafael García Meiro, director general d'AENOR. En vídeo!: AENOR està desenvolupant una evolució cap a una organització que posa al client al centre. El seu director general explica les claus d'aquest procés de transformació, i també apunta cap a on dirigirà AENOR el seu creixement i com preveu el futur de la certificació.

Certificació de compliment normatiu, seguretat jurídica per a empreses: Els certificats segons l'UNE 19601, de compliment normatiu penal, i l'ISO 37001, de prevenció del suborn, contribueixen a l'establiment d'una sòlida cultura de compliment i, amb això, de prevenció i detecció de conductes contràries a la llei.

Interfícies normalitzades per impulsar la indústria 4.0: El Grup de Treball d'Estandardització creat pel MINECO en el marc de la Iniciativa Indústria Connectada 4.0 ajudarà la indústria espanyola a afrontar els reptes de la quarta revolució industrial.

Casos pràctics - Museu Nacional Thyssen-Bornemisza: Primer museu de Madrid a obtenir el certificat d'accessibilitat universal, que garanteix la igualtat d'oportunitats en l'accés i gaudi dels serveis a totes les persones.

ISO Focus - Per què les cadenes de subministrament governaran el món: Anàlisi del futur proper del sector del transport de mercaderies en totes les seves variants i com l'impulsen les normes tècniques.

Normalització en acció - Serveis postals El CTN 156 segueix els treballs del seu homòleg europeu, que està treballant en noves normes sobre qualitat dels serveis, interoperabilitat i serveis postals digitals, etc.

Normes a la nostra vida - Botiga de joguines: Les joguines són protagonistes del Nadal per als més petits. Hi ha nombroses normes tècniques que vetllen per un joc segur.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web