AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Certificació de compliment normatiu, seguretat jurídica per a empreses

2017-12-15

Ja està disponible l'últim número de la revista gratuïta AENOR.

Entrevista - Rafael García Meiro, director general d'AENOR. En vídeo!: AENOR està desenvolupant una evolució cap a una organització que posa al client al centre. El seu director general explica les claus d'aquest procés de transformació, i també apunta cap a on dirigirà AENOR el seu creixement i com preveu el futur de la certificació.

Certificació de compliment normatiu, seguretat jurídica per a empreses: Els certificats segons l'UNE 19601, de compliment normatiu penal, i l'ISO 37001, de prevenció del suborn, contribueixen a l'establiment d'una sòlida cultura de compliment i, amb això, de prevenció i detecció de conductes contràries a la llei.

Interfícies normalitzades per impulsar la indústria 4.0: El Grup de Treball d'Estandardització creat pel MINECO en el marc de la Iniciativa Indústria Connectada 4.0 ajudarà la indústria espanyola a afrontar els reptes de la quarta revolució industrial.

Casos pràctics - Museu Nacional Thyssen-Bornemisza: Primer museu de Madrid a obtenir el certificat d'accessibilitat universal, que garanteix la igualtat d'oportunitats en l'accés i gaudi dels serveis a totes les persones.

ISO Focus - Per què les cadenes de subministrament governaran el món: Anàlisi del futur proper del sector del transport de mercaderies en totes les seves variants i com l'impulsen les normes tècniques.

Normalització en acció - Serveis postals El CTN 156 segueix els treballs del seu homòleg europeu, que està treballant en noves normes sobre qualitat dels serveis, interoperabilitat i serveis postals digitals, etc.

Normes a la nostra vida - Botiga de joguines: Les joguines són protagonistes del Nadal per als més petits. Hi ha nombroses normes tècniques que vetllen per un joc segur.


Sol·licitud de recepció de la Revista AENOR en format digitalEls camps marcats amb * són obligatoris

També et pots subscriure a l'edició impresa per 45 euros.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web