AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Protecció Civil i Emergències obté el certificat UNE-ISO 22320

2017-12-28

AENOR ha lliurat el Certificat del Sistema de Gestió d'Emergències, segons la norma UNE-ISO 22320 Protecció i Seguretat dels Ciutadans. Gestió d'emergències. Requisits per a la resposta davant incidents a la Direcció General de Protecció Civil i Emergències. Es tracta del primer centre de l'Administració General de l'Estat que obté aquesta prestigiosa certificació.

L'entrega es va fer recentment en un acte que va tenir la presència del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido; el subsecretari del Ministeri de l'Interior, Luis Aguilera; el director general de Protecció Civil i Emergències, Juan Antonio Díaz, i el president d'AENOR, Carlos Esteban.

"Estem molt orgullosos que aquest centre hagi rebut aquest certificat, però sobretot ho estem per la feina i la implicació de tots els seus treballadors ", va afirmar el ministre. Per part seva, el director general va agrair als treballadors del CENEM la seva dedicació i esforç, mentre que el president d'AENOR va destacar el compromís amb la millora contínua del CENEM, una de les fortaleses més importants, tal com han posat de manifest els auditors.

L'UNE-ISO 22320 Web externa, s'obrirà una finestra nova és aplicable a qualsevol tipus d'organització. Es tracta d'una norma internacional que estipula els requisits per donar una resposta eficaç als incidents abordant, entre altres camps, el comandament i control, la informació operacional, el suport a les decisions, la traçabilitat, la interoperabilitat, la gestió de la informació o la coordinació i cooperació en el si de l'organització.

AENOR ja ha concedit més de 20 certificats de Gestió d'Emergències a entitats de diversos sectors, des d'empreses de transport sanitari, fins a instal·lacions industrials.

D'esquerra a dreta el president d'AENOR, el director general de Protecció Civil i Emergències i el ministre de l'Interior.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web