AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

COFAS, reconeguda per AENOR

2018-01-11

La Cooperativa Farmacèutica Asturiana (COFAS) ha obtingut recentment d'AENOR la certificació del sistema de gestió de la responsabilitat social , segons l'estàndard IQNet SR10. L'obtenció d'aquest reconeixement ha estat possible gràcies al desenvolupament previ a COFAS d'iniciatives envers totes les parts: socis, clients, treballadors, entorn social, administració i laboratoris.

IQNet SR10 és el primer estàndard internacional de sistema de gestió de la responsabilitat social i ha estat desenvolupat per IQNet, la xarxa de certificació més gran del món, el membre espanyol de la qual és AENOR. El certificat de responsabilitat social d'AENOR està basat en l'estàndard internacional IQNet SR10 i acredita que la Cooperativa ha implementat un sistema de gestió que aposta per la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua.

El director de la delegació d'AENOR a Astúries, Juan Lucas García (esquerra a la fotografia), ha lliurat el certificat al director general de COFAS, Alfonso Roquero (al centre de la fotografia), i al director de Qualitat de la Cooperativa, Juan Enterría (dreta), en un acte celebrat a les instal·lacions de la Cooperativa a Pruvia.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web