AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

AENOR es transforma, el client al centre

2018-01-29

Ja està disponible l'últim número de la revista gratuïta AENOR.

Reorientació estratègica d'AENOR: Reformula la seva aproximació al mercat amb un objectiu principal: posar el client al centre de cada acció.

Enfocament a riscos en el sector serveis: Dissenyar millors processos d'atenció al client és un dels avantatges de fer un enfocament efectiu.

Casos pràctics - Esquema Nacional de Seguretat a S2 Grupo: Presta serveis de ciberseguretat a administracions públiques i grans empreses de l'IBEX 35.

Com implantar l'ISO 9001:2015 i l'ISO 14001:2015 en construcció: SEOPAN, ANCI i AENOR editen dues guies que adapten els requisits de les normes a les necessitats específiques del sector.

Segona edició dels premis sobre treballs acadèmics de normalització: Algunes de les temàtiques abordades són les destinacions turístiques intel·ligents i l'estandardització de diccionaris electrònics.

La normalització, passaport internacional: La participació d'UNE en organismes internacionals contribueix a desplegar diversos dels eixos de l'estratègia d'internacionalització de l'economia espanyola del MINECO.

Normalització en acció - Seguretat física i electrònica: El CTN 108 ha rebut el Premi Duc de Fumada concedit per la Direcció General de la Guàrdia Civil.

Avaluar la sostenibilitat en l'obra civil: La norma europea EN 15643-5, liderada per experts espanyols, permet demostrar el nivell de sostenibilitat en l'acompliment d'una infraestructura durant tot el seu cicle de vida.

L'ISO 31000, nou marc per a la gestió del risc: El 15 de febrer es publica la nova versió de la norma.

L'UNE 178104 i l'UNE 178108, noves normes per a ciutats intel·ligents.

Normes a la nostra vida - Del mar a la taula (I).


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web