AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Certificat de continuïtat del negoci

2018-02-13

AENOR ha concedit a l'Àrea d'Operacions de MAPFRE Espanya el certificat del sistema de gestió de la continuïtat del negoci , segons la norma UNE-EN ISO 22301. El certificat inclou les activitats que desenvolupa en un total de 15 centres de treball amb prop de 1.100 persones que treballen cada dia en centres d'operacions (Servei d'Atenció al Client SI24, Centre Unificat d'Emissió, Rebuts i Qualitat), cosa que millora encara més les garanties de servei als clients, en qualsevol situació.

Així, MAPFRE es converteix en la primera asseguradora a Espanya que aconsegueix aquesta certificació d'AENOR. A més se suma a les que ja havia obtingut MAPFRE ESPAÑA en la gestió d'altres àrees, cosa que acreditan la importància de la qualitat i la seguretat en el dia a dia de l'empresa.

Entre els seus avantatges, aquesta certificació proporciona un marc per augmentar la capacitat de resistència o resiliència de l'organització davant d'un possible incident o situació de crisi per donar una resposta eficaç salvaguardant els interessos de les seves principals parts interessades, la reputació, la marca, així com els seus processos i activitats crítiques.

A la fotografia, a l'esquerra, Carla Taboada, subdirectora general d'operacions de MAPFRE ESPAÑA, i Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per la regió centre i Europa.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web