AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Estratègia espanyola d'economia circular

2018-02-13

El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA) va començar, al març de 2017, a treballar en l'elaboració d'una estratègia espanyola d'economia circular. Aquesta estratègia s'alinea amb els objectius del pla d'acció de la Comissió, tenint en compte les característiques espanyoles, i fixa un marc nacional que permet desplegar les mesures necessàries per afavorir que la nostra economia sigui circular i, per tant, plenament sostenible i competitiva el 2030 en el marc internacional.

Donada la forta vinculació que té l'èxit de la posada en marxa de l'estratègia amb la implicació de la ciutadania en general, i amb entitats públiques i privades en particular, s'obre, durant un mes, un període d'informació pública perquè s'hi puguin fer aportacions.

UNE i AENOR, entitats adherides al Pacte per una economia circular, estan compromeses a impulsar la transició cap a una economia circular, cadascuna a través del seu sector d'activitat.

D'una banda, UNE, com a entitat legalment responsable del desenvolupament de les normes tècniques a Espanya, posa a disposició del teixit econòmic documents tècnics relacionats amb les diverses etapes del model circular. En l'última dècada s'han iniciat nous treballs en aquest camp. Més informació aquí.

D'altra banda, AENOR disposa d'una sèrie de certificacions que estan donant suport a les organitzacions que ja han iniciat la transformació cap al model que descriu l'economia circular.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web