AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Jornada "Inteligencia Turística"

2018-04-09

AENOR, Intel·ligència Turística i la UCAM, amb la col·laboració de l'Institut de Turisme de la Regió de Múrcia, organitzen la II jornada de "Casos de éxito, inteligencia turística" el pròxim 19 d'abril a Múrcia, que té com a objectiu donar a conèixer què és la intel·ligència turística normalitzada i la seva aplicació en el sector turístic.

Durant la jornada s'abordaran temes com l'Open Data, el cas de LORCA, destinacions turístiques intel·ligents i els seus indicadors; també, s'explicaran les eines per a la intel·ligència turística: plataformes tecnològiques, vigilància i intel·ligència o Big Data.

Hi ha diverses normes UNE per aconseguir una ciutat intel·ligent que tenen com a objectiu aconseguir el millor de cada ciutat en simbiosi amb el medi ambient, fomentant un desenvolupament sostenible: xarxes de serveis públics, telecomunicacions, gestió d'actius municipals, dades obertes, plataformes de ciutat amb interfícies obertes i normalitzades, accessibilitat universal...

Per exemple, la norma UNE 178501 del sistema de gestió de les destinacions turístiques intel·ligents, que aborda la innovació, l'ús de tecnologies, l'accessibilitat universal i la sostenibilitat a la destinació. O la norma UNE 166006 sobre vigilància tecnològica, que permet fer de manera sistemàtica l'observació i la cerca de senyals de canvi i novetats enfocades a la captura d'informació, la selecció i l'anàlisi, la difusió i comunicació per convertir-la en coneixement que permeti la presa de decisions, i el seguiment de l'explotació dels seus resultats.

Més informació aquí.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web