AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Actualitat

Obtingui el certificat de delegat de protecció de dades

AENOR obté l'autorització provisional per a la certificació de delegat de protecció de dades (DPD), segons el que estableix l'esquema de certificació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), i en col·laboració amb l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC).

AENOR iniciarà així l'activitat de certificació de delegats de protecció de dades, a través de la 1a convocatòria d'examen, el pròxim 28 de maig del 2018.

Recordi que el Reglament General de Protecció de Dades, en vigor des de l'abril del 2016, serà aplicable obligatòriament a partir del pròxim 25 de maig.

Amb la publicació de l'esquema de certificació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, aquesta aposta fermament per la certificació dels DPD com a garantia per al compliment de les obligacions per part de les empreses que estableix el nou reglament.

Per poder certificar-se, aquests professionals hauran de complir els requisits que estableix l'esquema amb relació a la seva experiència i a la formació rebuda, i han d'accedir a l'examen fet per una entitat acreditada.

Ampliï informació sobre els processos de:

- Certificació

- Formació


- Homologació accions formatives


- Informació general
 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web