AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici >

Accessibilitat del web

El portal web d'AENOR s'ha dissenyat eliminant les barreres d'accés als continguts per a determinat tipus d'usuaris, bé per la seva discapacitat o per un altre tipus de dificultats d'accés. El nostre objectiu ha estat dissenyar un lloc web pel qual hi pugui navegar el major nombre d'usuaris possible, amb independència de les seves limitacions personals o tecnològiques.

Per a això s'han seguit els requisits per a un nivell de conformitat AA segons les pautes d'accessibilitat per al contingut web, WCAG 2.0 Web extern, s'obrirà una finestra nova., del World Wide Web ConsortiumWeb extern, s'obrirà una finestra nova..

Conformitat amb el nivell doble-A, W3C WAI pautes d'accessibilitat per al contingut web 2.0

Els aspectes més significatius d'accessibilitat i usabilitat del web són:

Excepcions

Els continguts disposats per ampliar informació amb formats diferents d'HTML com PDF, en la seva majoria, no incorporen característiques d'accessibilitat. AENOR es compromet a proporcionar aquests documents en format accessible a qualsevol persona que els sol·liciti mitjançant el nostre formulari de contacte.

Comuniqueu-nos els vostres suggeriments

A AENOR som conscients que l'accessibilitat d'aquest portal és un procés continu de millora i convidem l'usuari a participar amb qualsevol suggeriment que consideri oportú i ens ajudi a perfeccionar aquest lloc web.

Si voleu fer algun comentari o consulta podeu escriure un missatge de correu electrònic a webmaster@aenor.es

Data: Octubre de 2010

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web