AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > AENORnet

AENORnet

La meva oficina és el món

AENORnet és el portal exclusiu dels clients de certificació d'AENOR. Un espai concebut per a ells on es combina informació, comunicació, participació i serveis.

AENORnet posa a disposició de l'organització certificada la informació més actual relativa a sistemes de gestió. Gràcies a una completa classificació de continguts en temes, subtemes i sectors l'usuari pot consultar centenars de documents sobre el tema escollit, conèixer les subvencions a què pot optar, estar al dia de l'actualitat legislativa, accedir a les notícies de premsa de diferents mitjans de comunicació, conèixer els propers esdeveniments en què pot participar, així com intercanviar punts de vista amb altres clients en els fòrums d'opinió.

Conèixer les dades dels certificats, sol·licitar-ne còpies, consultar les dates de les auditories i l'històric de les tramitacions, contactar amb el tècnic responsable de l'expedient i baixar-se els logotips i les condicions d'ús de les marques de certificació de sistemes de gestió d'AENOR són les possibilitats que s'ofereixen des de la secció Serveis d'AENORnet.

També per als clients que han adquirit l'aplicació informàtica CERTOOLs'ofereixen serveis de suport, com accedir a la baixada d'actualitzacions, revisions i documents, realitzar consultes a la bústia de suggeriments i participar en un fòrum específic d'usuaris.

Des de la secció Demostra el que vals podreu adquirir una àmplia gamma de productes (banderes, escultures, plaques, expositors, etc.) per fer pública la qualitat de la vostra feina.

Per poder entrar a AENORnet cal accedir a l'adreça www.aenornet.es i introduir les dades d'accés, usuari i clau, que AENOR envia per correu ordinari a la persona de l'empresa que s'ha designat com a responsable de l'expedient de certificació.

AENORnet

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web