AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció > Inspecció preembarcament > Enviaments a l'Aràbia Saudita

Certificat de conformitat per a exportacions a l'Aràbia Saudita

Segons el Decret 6386 publicat pel Ministeri de Comerç i Indústria (MCI) del Regne d'Aràbia Saudita tots els productes de consum que siguin introduïts al Regne d'Aràbia requereixen un certificat de conformitat (CoC), necessari per garantir el despatx de duanes dels enviaments assegurant la seguretat dels consumidors i confirmant que els productes compleixen les normes/estàndards de l'Aràbia Saudita, així com les normes tècniques nacionals, regionals o internacionals.

AENOR ha estat reconeguda per la Saudi Arabian Standards Organization (SASO) per participar en el Programa de Conformitat de Producte (PCP) emetent els certificats de conformitat de forma prèvia als embarcaments.

Tots els productes de consum introduïts al país han de complir aquests requisits, amb les següents excepcions: aliments i productes agrícoles, medecines i cosmètics, dispositius i equips mèdics, petroli cru.

A més, s'exigeix que tots els productes que entrin a l'Aràbia Saudita portin una indicació no extraïble en llengua anglesa i àrab amb la descripció i les dades de l'exportador, així com amb l'especificació del país d'origen, tal com ho indica la circular emesa per la duana a l'Aràbia Saudita sobre país de marcatge d'origen el 2009/01/18.Format PDF.

Què fer per obtenir el certificat de conformitat?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i envieu-nos emplenada la sol·licitud d'inspecció Format PDF amb les dades de l'enviament.

A continuació us indicarem els requisits per a la inspecció i us demanarem els documents necessaris per a l'exportació, que inclouen entre altres els reports d'assajos, factures de l'enviament, declaració de conformitat signada per l'exportador i la llista d'embalatge. Us farem arribar una oferta personalitzada per a la inspecció del vostre enviament.

Una vegada rebuda aquesta documentació, concretarem data i hora d'inspecció.

Després de realitzar-se la inspecció, si els resultats són satisfactoris, s'emetrà el certificat de conformitat corresponent.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web