AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció

Certificat de conformitat per a exportacions a Armènia

AENOR va signar el juliol de 2012 un acord de cooperació amb l'Institut Nacional de Normalització d'Armènia (SARM) amb l'objectiu d'eliminar les barreres al comerç desenvolupant cooperació en els camps de normalització i la certificació d'acord amb les normes, guies i lleis internacionals, en què es reconeixien mútuament com a organismes d'avaluació de la conformitat.

Això permet a AENOR ajudar els exportadors i importadors a obtenir la documentació que necessiten els productes per establir relacions comercials amb Armènia.

Des d'AENOR podem ajudar-vos a:

Què fer per obtenir la certificació necessària per exportar els vostres productes?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i envieu-nos emplenada la sol·licitud de certificació Format PDF amb les dades dels productes.

A continuació us indicarem els requisits per a l'exportació, i us farem arribar una proposta concreta per als productes que voleu exportar.

Després de la vostra conformitat, us demanarem els documents necessaris per a l'exportació, que poden incloure entre altres: Reports d'assajos, especificacions tècniques del producte, etiquetatge, declaracions, etc.

Una vegada avaluada tota la documentació, i realitzades les inspeccions que siguin necessàries, s'emetrà la documentació requerida.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web