AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció

AENOR Inspección

Països on AENOR realitza inspeccions

Amèrica Central, l'Argentina, Bolívia, Bulgària, Xile, la Xina, Colòmbia, Corea, Costa Rica, l'Equador, els EUA, el Salvador, Espanya, l'Índia, Itàlia, el Marroc, Mèxic, Panamà, el Perú, Polònia, Portugal, República Dominicana, Turquia, l'Uruguai, Veneçuela. Per a qualsevol altre país, feu-nos la consulta.

Mapa del món

AENOR realitza inspeccions en nom de clients privats, de les seves organitzacions matrius i/o d'autoritats oficials amb l'objectiu de proveir-los informació sobre la conformitat amb la legislació, normes o especificacions que siguin aplicables.

La creixent globalització dels mercats motiva que moltes empreses surtin a l'exterior per comprar i vendre els seus productes. Aquesta situació crea en els importadors i exportadors noves necessitats de serveis, com la inspecció de les mercaderies amb l'objectiu de comprovar l'adequació dels productes amb els requisits del client o el compliment amb la legislació del país de destinació.

L'abast de la inspecció pot incloure verificació de proveïdors, de la fabricació i de la quantitat, qualitat, embalatge, etiquetatge i marques de la mercaderia, així com la supervisió de la càrrega del contenidor. Amb el servei d'inspecció, AENOR assegura que les mercaderies que arriben al lloc de destinació són conformes a les especificacions requerides (requisits legals, normes o requisits contractuals).

Avaluació de proveïdors

Inspecció de producció

Inspecció prèvia a l'embarcament (IPE) requerida per governs i organismes oficials

Inspecció prèvia a l'embarcament (IPE) establerta entre parts

Inspecció en destinació

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web