AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció

Inspecció del precintat i càrrega dels paquets

La inspecció del precintat i càrrega dels paquets es fa per assegurar la integritat física de la càrrega i la seva adequada estiba.

Aquesta inspecció pot incloure una sèrie d'activitats entre les quals es poden trobar:

Durant el procés de comprovació de la càrrega, l'inspector selecciona diverses caixes a l'atzar per confirmar que cadascuna d'elles conté la quantitat de producte corresponent a la comanda, que la qualitat compleix les especificacions i que l'embalatge en la seva totalitat incorpora els codis de barres, les etiquetes i els materials d'empaquetament adequats. El procés de càrrega dels contenidors se supervisa estrictament per comprovar que es carrega en el transport la totalitat del producte demanat.

Amb aquest tipus d'inspecció es redueix el risc de danys durant l'enviament i s'ofereix una evidència d'aquest procés tant per a fabricants com per a clients.

Què fer per sol·licitar una inspecció de precintat i càrrega de paquets?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i envieu-nos emplenada la sol·licitud d'inspecció Format PDF amb les dades de l'enviament.

A continuació us demanarem la informació necessària per fer la inspecció, juntament amb els documents necessaris. Us farem arribar una oferta personalitzada per a la inspecció del vostre enviament.

Una vegada rebuda aquesta documentació, concretarem data i hora d'inspecció.

Després de fer la inspecció, s'elaborarà un informe d'inspecció amb tota la informació recollida.

Per a més informació:

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web