AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció > Inspecció preembarcament

Inspecció preembarcament requerida per governs i organismes oficials

L'exportació a nombrosos països està subjecta a l'obtenció d'un certificat d'inspecció que demostri el compliment de la legislació i els requisits vigents al país destí de la mercaderia. Aquest certificat és imprescindible per despatxar l'enviament en destí.

Per fer-ho, és necessària la realització d'una inspecció prèvia a l'embarcament per part de les entitats autoritzades, com ho és AENOR, que en nom dels governs i els organismes oficials realitza aquestes inspeccions de control de qualitat, quantitat, valor de les importacions / exportacions o etiquetatge, complint en qualsevol cas els requisits de l'Organització Mundial de Comerç.

AENOR realitza aquestes inspeccions prèvies a l'embarcament per a aquelles exportacions als països amb plans de certificació d'importacions, ajudant tant els exportadors, importadors o operadors en els intercanvis comercials. Una vegada finalitzada la inspecció, s'emet un certificat en què es transmet als nostres clients la tranquil·litat que les mercaderies arribaran al seu lloc de destinació d'acord amb les especificacions.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web