AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció

Certificat de conformitat per a exportacions a Rússia, Bielorússia i Kazakhstan

AENOR va signar el novembre de 2012 un acord de col·laboració amb QSA Certificación (entitat autoritzada per Gosstandart i VNIIS) per emetre els certificats (Gost R / Gost K o STB) i les autoritzacions necessàries per a l'exportació i importació a aquests països.

La constitució de la unió duanera entre Rússia, Bielorússia i Kazakhstan va fer possible des de l'1 de juliol de 2010 que siguin acceptats en els tres països, independentment de l'emissor, els certificats i les autoritzacions requerides.

Això permet a AENOR ajudar els exportadors i importadors a:

Obtenir una única declaració o certificat de conformitat per als vostres productes que us permeti operar a qualsevol lloc del territori de la Unió Duanera.

Assegurar que els vostres productes compleixen els requisits obligatoris per a Rússia, Bielorússia i Kazakhstan.

Què fer per obtenir la certificació necessària per exportar els vostres productes?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i envieu-nos emplenada la sol·licitud de certificació Format MS-WORD amb les dades dels productes.

A continuació us indicarem els requisits per a l'exportació, i us farem arribar una proposta concreta per als productes que voleu exportar.

Després de la vostra conformitat, us demanarem els documents necessaris per a l'exportació, que poden incloure entre altres: Reports d'assajos, especificacions tècniques del producte, etiquetatge, declaracions, etc.

Una vegada avaluada tota la documentació, i realitzades les inspeccions que siguin necessàries, s'emetrà la documentació requerida.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web