AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Serveis d'inspecció

Certificat de conformitat per a exportacions a l'Uzbekistan

Els enviaments amb destinació a l'Uzbekistan han de ser sotmesos, de forma prèvia a l'embarcament, a una inspecció que inclou aspectes sobre la quantitat, la qualitat i el preu de les mercaderies.

Addicionalment, per a un gran nombre de productes de consum i béns d'equipament, s'exigeix també una certificació de conformitat pel que fa a les normes nacionals i internacionals existents per als productes.

AENOR ha signat un acord de reconeixement amb l'Agència per a Normalització, Metrologia i Certificació de l'Uzbekistan, UZSTANDARD. La signatura d'aquest Acord marc de reconeixement en el camp de la certificació suposa l'autorització d'AENOR com a organisme d'inspecció per a l'emissió dels certificats de conformitat necessaris per a l'exportació de mercaderies i productes amb destinació a l'Uzbekistan.

Què fer per obtenir el certificat de conformitat?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i envieu-nos emplenada la sol·licitud d'inspecció Format PDF amb les dades de l'enviament.

A continuació us demanarem la informació necessària per fer la inspecció, juntament amb els documents necessaris. Us farem arribar una oferta personalitzada per a la inspecció del vostre enviament.

Una vegada rebuda aquesta documentació, concretarem data i hora d'inspecció.

Després de realitzar la inspecció, s'emetrà el corresponent certificat de conformitat que us permetrà l'exportació.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web