AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Certificació > Responsabilitat social

Certificació de la responsabilitat social

Bon govern, transparència, compliment i gestió de grups d'interès

En un món cada vegada més competitiu i global les organitzacions són més conscients del seu paper actiu com a generadores de riquesa, ocupació, productes i serveis de qualitat, així com altres beneficis per als seus accionistes, clients, empleats, proveïdors i altres grups d'interès de les comunitats i entorns en què operen. Les empreses i altres tipus d'organitzacions poden i han de contribuir al desenvolupament sostenible a través del compromís decidit dels seus líders per establir una cultura d'integritat, transparència, honestedat i compliment.

La introducció dels criteris de responsabilitat social (aspectes econòmics, ambientals, socials), bon govern, compliment i transparència són una garantia per a la competitivitat, la reducció de riscos, el bon govern i la millora de la gestió de les organitzacions.

AENOR ofereix solucions avançades i integrals com la certificació IQNet SR10 o la certificació del model de compliance penal i solucions dirigides a grups d'interès i aspectes específics com la prevenció del suborn (ISO 37001) o la verificació de memòries de responsabilitat social i sostenibilitat.

Compliance i govern corporatiu

Gestió i inversions responsables

Accessibilitat

Memòries de sostenibilitat

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web