AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Cooperació > Col·laboreu amb AENOR

Col·labora amb l'Associació Espanyola de Normalització-UNE

L'Associació Espanyola de Normalització-UNE compta amb un equip d'experts propi, especialistes en els diversos sectors de la nostra activitat i amb àmplia experiència. Així mateix, té un equip d'experts externs especialitzats en projectes d'assistència tècnica, la competència dels quals ha estat avaluada i contrastada prèviament, i que participen en projectes en què l'Associació Espanyola de Normalització-UNE en necessita la col·laboració.

El nostre equip d'experts, interns i externs, aporten assessorament i recomanacions de manera imparcial i independent. Compten amb gran coneixement de les matèries, productes i serveis objecte del projecte, experiència pràctica en la seva aplicació i profunda comprensió de l'entorn en què desenvolupen la seva activitat, respectant els requisits de diversitat propis del beneficiari.

Si hi esteu interessat i voleu formar part de la base de dades d'experts de l'Associació Espanyola de Normalització, UNE, si us plau, empleneu els següents formularis format de CV  Format MS-Word  (67 kb) i format de CV  Format PDF  (183 kb) i envieu-los a l'adreça de correu electrònic següent: coopera@une.org

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web