AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Cooperació > Cooperació amb entitats

Cooperació amb entitats

L'Associació Espanyola de Normalització-UNE és una de les entitats líders en cooperació en l'àmbit de la infraestructura de la qualitat, i de vegades desenvolupa projectes en solitari. Però en altres casos, tenint en compte la complexitat actual dels projectes de cooperació, és necessària la cooperació tecnològica amb diferents entitats competents per estar, en conjunt, en millors condicions d'aportar més valor als destinataris de la cooperació.

L'establiment de consorcis és una de les formes de col·laboració amb altres entitats implicades en la cooperació internacional que comparteixen els valors de la nostra organització en el desenvolupament de projectes internacionals.

La col·laboració entre els socis, que se subscriu en un acord entre aquests, ha de ser tecnològica, efectiva i d'interès per al consorci en el seu conjunt, així com comptar amb la necessària implicació conscient i decidida de totes les parts.

L'Associació Espanyola de Normalització-UNE també col·labora amb institucions públiques i privades, entitats i empreses que, com a beneficiaris d'un projecte de cooperació, volen comptar amb l'experiència i coneixements de l'equip que conforma la nostra organització en el bon desenvolupament de cadascun dels serveis que actualment oferim dirigits a afavorir la competitivitat i desenvolupament econòmic i social.

Si la vostra entitat comparteix els nostres valors i vocació per contribuir al benestar de la societat i esteu interessats a parlar d'una possible col·laboració amb l'Associació Espanyola de Normalització-UNE, o bé voleu la nostra col·laboració proactiva en un projecte de cooperació internacional, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic següent: coopera@une.org

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web