AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Cooperació > Projectes

Projectes

Els projectes que l'Associació Espanyola de Normalització-UNE ha dut a terme durant els seus anys d'experiència han cobert activitats tan variades com ampli ha estat el ventall de necessitats mostrades per uns o uns altres organismes receptors de plans de formació o de transferència de coneixements.

Actualment l'Associació Espanyola de Normalització-UNE participa en projectes que cobreixen diverses àrees i sectors d'activitat, gestiona la totalitat d'un projecte en solitari o en consorci amb unes altres entitats competents i organitza o participa en accions concretes en grans projectes desenvolupats a Europa Central, Europa de l'Est, Iberoamèrica, l'Àrea Mediterrània i Àsia, seguint una metodologia d'identificació, formulació, execució i avaluació basada en l'enfocament de marc lògic de projectes.

La garantia que l'Associació Espanyola de Normalització-UNE presenta està avalada amb 870 actuacions de cooperació internacional dutes a terme en 50 projectes desenvolupats en més de 40 països de tot el món.

Mapa del món amb identificació de les àrees geogràfiques preferents

Documentació per a baixada

Els projectes de cooperació en què l'Associació Espanyola de Normalització-UNE es troba immersa s'integren en una cartera de projectes que s'actualitza periòdicament:

Projectes recents:

Projectes de cooperació realitzats per àrea geogràfica:

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web